• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    Tråden hade gått ut så jag tog mig friheten att göra en ny !!!
    Välkomna gamla som nya, här diskuterar vi allt mellan himel och jord{#lang_emotions_heart}!!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10
  • MrsFreckles

    Tack F4!

    Har ar vi forkylda sa julstoket ligger nere for tillfallet. Bara 1.5 dag kvar att jobba, sedan 18 dagars ledighet! Langtar!

  • Fantastic 4

    Det va så lite !!! Usch vad jobbigt m sjukdommar....skönt m långledighet sen, då hinner du kanske ikapp !!!

    Majsan jag tänker på er, hoppas ni får klarhet i vad det kan vara!!!

    Snöstjärna: Vad duktig du varit, en kompis till mig opades i maj och har gått ner ca 30 kg...hoppas det inspirrerar!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Nufsan

    Tck F4 för att du har mig i tankarna =)

    Nu kanske jag kan hänga med er

    Även vi har en massa snö och Jonna har inte hunnit pulsa runt så mkt än. Jag är ju själv med henne hemma och det är 20 grader kallt, så jag vill hålla Karl inne .... Är det inte fullt med mygg så är det kallt =P

    Hoppas det är bra med alla!

    God Jul på er!

  • Line79

    Tack f4!

    När ska det sluta snöa??!! Det har ju snöat oavbrutet sedan i måndags kväll & vi har blivit insnöade flera gånger pga av att den ... plogbilen aldrig kommer

    Majsan- Tänker på er & kramar om er massor!!!

    Här är det åxå lite si & så med middags sovet. Verkar vara en ålder när många slutar sova middag.

  • trazzlan
    Nufsan skrev 2009-12-19 15:04:34 följande:
    Tck F4 för att du har mig i tankarna =)Nu kanske jag kan hänga med er Även vi har en massa snö och Jonna har inte hunnit pulsa runt så mkt än. Jag är ju själv med henne hemma och det är 20 grader kallt, så jag vill hålla Karl inne .... Är det inte fullt med mygg så är det kallt =PHoppas det är bra med alla!God Jul på er!
    Men nufsan flytta någon annanstans Fast vi har också hållt barnen inne idag...Signe är genomförkyld och jag med. Till min fasa tror jag att även Alice håller på att bli förkyld. Det är någon konstig variant där man känner sig allergisk och i alla fall jag har klåda bakom ögonen. Jag slängde ut julblommorna och trodde att det var det men sedan sa vår BVC sköterska att det var ngt som gick nu...
    Fyrtal i damer
  • Nufsan

    Trazzlan, haha ja du... om vi får dessa gigantiska galna myggorna i sommar igen så tror jag nog att jag flyttar! Hittade värsta myggjagarmaskinen för 14 000 kr, så jag får nog övertala maken att köpa en sån eller flytta för det var hemskt.

    Jobbigt när de små är förkylda. Jag ljuger inte om jag säger att Karl var förkyld i nästan 7-8 veckor och så kruppen mitt i det eländet, men nu peppar peppar så är han frisk.

    Jag har varit dålig på att följa er då jag tappat bort er, men jag undrar om fler har sjövilda 2-åringar? Jonna är så energisk att jag känner att jag nog skulle ha haft henne när jag var 22 ist.

    Var på Skopunkten med henne och mina stora tjejer för att köpa skor och vi hade inte varit inne många minutrar när jag hör Jonna ropa hej hej och hon har då klättrat upp på deras stegar med en platå högst upp, så man kan nå skorna som sitter högt upp. Var bara att släppa allt och springa dit och plocka ner henne och vips så såg man hur skor "flög" ner från ställningarna ochstora syster jagade henne.
    Hon är inte den som kan sitta still många sekunder..
    Jag var helt svettig när vi väl kom ut ur butiken....

    Mina små verkar jag ha fått för mina synder

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10