• fjollan

    Griljera skinka, vilken senap?

    Ska griljera skinka strax men funderar på vilken senap som kan bli godast.. Slotts starka lite grovkorniga eller Dijonsenap är dom två som finns hemma
    Vad tror ni? Någon som brukar göra med Dijon?

  • Svar på tråden Griljera skinka, vilken senap?
  • tebax

    vi använde dijon förra året. Smakade smaskens :)

  • fjollan

    Kanske ska vara lite tuff och våga prova de i år... Blir den äcklig kan jag byta med mamma

  • LyNxQ

    Vi brukar ta slotts skånska (grovkornig), det blir gott! Men vi har aldrig testat med Dijon, kanske blir gott det med

    På årets julskinka hade vi lite farinsocker i griljeringen, det blev jättebra! Griljeringen blev lite krispig istället för degig som den ofta blir annars.. Dessutom satt den bättre kvar på skinkan

  • fjollan
    LyNxQ skrev 2009-12-20 17:47:57 följande:
    Vi brukar ta slotts skånska (grovkornig), det blir gott! Men vi har aldrig testat med Dijon, kanske blir gott det medPå årets julskinka hade vi lite farinsocker i griljeringen, det blev jättebra! Griljeringen blev lite krispig istället för degig som den ofta blir annars.. Dessutom satt den bättre kvar på skinkan
    Får komma ihåg de till nästa år, har inge farin hemma och skinkan står nu i ugnen :)
  • fjollan
    LyNxQ skrev 2009-12-20 17:47:57 följande:
    Vi brukar ta slotts skånska (grovkornig), det blir gott! Men vi har aldrig testat med Dijon, kanske blir gott det medPå årets julskinka hade vi lite farinsocker i griljeringen, det blev jättebra! Griljeringen blev lite krispig istället för degig som den ofta blir annars.. Dessutom satt den bättre kvar på skinkan
    Får komma ihåg de till nästa år, har inge farin hemma och skinkan står nu i ugnen :)
Svar på tråden Griljera skinka, vilken senap?