• Väntarochlängtar

    God (bär) sås till Ris a la Malta - vill inte ha saftsås!

    Skulle vilja ha tips på någon god sås att ha till Ris a la Malta.. Tycker inte om vanligt saftsås utan vill göra en sås på bär.. Typ jordgubbar, hallon...

    Tacksam för svar!

  • Svar på tråden God (bär) sås till Ris a la Malta - vill inte ha saftsås!
  • Schnooglewookiemush

    Vi brukar ta fram frysta bär på förmiddagen och sen låta de stå framme och tina tills det är dags för efterrätt. Det blir jättegott.


  • Väntarochlängtar
    AtroCious skrev 2009-12-24 09:37:15 följande:
    Vi brukar ta fram frysta bär på förmiddagen och sen låta de stå framme och tina tills det är dags för efterrätt. Det blir jättegott.
    Bara bär till allts - ingen sås?
  • Kan inte bli bättre än såhär

    Jag mixar hallon tills jag får en superlen sås av det, fräscht till det andra söta

  • Thursday

    Min mamma har alltid körsbärssås. Hon gör nog helt enkelt så att hon smälter sylt och spär med vatten.

  • isisisis

    Körsbärssås brukar finnas att köpa att ha just till Ris a la Malta.
    Jättegott,godare än saftsås tycker jag.

  • Schnooglewookiemush
    Väntarochlängtar skrev 2009-12-24 12:18:53 följande:
    Bara bär till allts - ingen sås?
    Jo, när det tinar så blir det liksom som ett spad. Man kan hälla på lite vatten så blir det lite mer.
Svar på tråden God (bär) sås till Ris a la Malta - vill inte ha saftsås!