God (bär) sås till Ris a la Malta - vill inte ha saftsås!
Skulle vilja ha tips på någon god sås att ha till Ris a la Malta.. Tycker inte om vanligt saftsås utan vill göra en sås på bär.. Typ jordgubbar, hallon...
Tacksam för svar!
Skulle vilja ha tips på någon god sås att ha till Ris a la Malta.. Tycker inte om vanligt saftsås utan vill göra en sås på bär.. Typ jordgubbar, hallon...
Tacksam för svar!
Vi brukar ta fram frysta bär på förmiddagen och sen låta de stå framme och tina tills det är dags för efterrätt. Det blir jättegott.
Jag mixar hallon tills jag får en superlen sås av det, fräscht till det andra söta
Min mamma har alltid körsbärssås. Hon gör nog helt enkelt så att hon smälter sylt och spär med vatten.
Körsbärssås brukar finnas att köpa att ha just till Ris a la Malta.
Jättegott,godare än saftsås tycker jag.