Vin i Boeuf bourguignon?
Jag har tänkt att göra http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=19089 någon dag i helgen. Går det lika bra att använda matlagningsvin eller blir det godare med riktigt vin? Någon bra sort kanske?
Jag har tänkt att göra http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=19089 någon dag i helgen. Går det lika bra att använda matlagningsvin eller blir det godare med riktigt vin? Någon bra sort kanske?
nu har inte jag läst koktiden på arlas recept, men låt gärna "koka" så länge du bara kan. Ju längre den får stå på värmen, desto godare... *tipsar*
Ett vanligt rödtjut är bra, se bara till så att det inte är för mycket fatkaraktär!
Precis, det står ju på den lilla lappen vad vinet har för smakkaraktär osv. Annars är det ju bara att haffa första bästa ur personalen och fråga
Haller oxa med, for matlagningsvin ar en riktig skitprodukt. Kop en flaska riktigt vin istallet, det vinner ratten pa, det brukar ju bli jattegott med B.B. dessutom!
Vi använder matlagningsvin.