• CathrinS

    Frysa in Aioli??

    Har gjort lite aioli..o blir så trött på att antingen får vi äta aioli i dagarna tre, vilket iofs e underbart gott, men inte att stinka vitlök i en vecka när man jobbar i butik.

    Går det att frysa in aioli? Eller blir den förstörd då?

  • Svar på tråden Frysa in Aioli??
  • CathrinS

    Oki..äggula e inte bra att frysa in????
    Men det går hyfsat iaf??

    Gör juh själv m äggula, olja o vitlök... så inget konserveringsmedel i el dyl..så den e väl inet så hållbar i kylskåp

  • StoltMama

    Eftersom äggula kan skapa fram salmonella så rekomenderas det inte att frysa in något med äggula. Visst kan du göra det annars, men på egen risk. Kan ju inte garantera att den är "skadefri".  Hade jag vart dig hade jag inte gjort det. (Driver restaurang) så sånt måste man kunna o lämna in program om hantering av, mat, kyl, frys o dyl.


Svar på tråden Frysa in Aioli??