Strösocker eller vaniljsocker i grädden??
Intressekonflikt här hemma. Måste ju undersökas!
Intressekonflikt här hemma. Måste ju undersökas!
strösocker...
vaniljsocker!
strösocker
Både och DET är vi överens om här hemma men inte mängderna. Jag tar ca 1tsk strö/dl grädde o ca 1 tsk vanilj per 3 dl. Maken dubblar gärna de måtten....
Strösocker, har aldrig tänkt på att använda vaniljsocker så jag kan inte säga vad det är för skillnad. Men grädde utan strösocker tycker jag inte är gott!
florsocker...
Vaniljsocker
Vaniljsocker gärna äkta vanilj
Strösocker, helt klart!
båda, eller bara strösocker...bara vaniljsocker blir ju inte sött, bara vaniljigt..
Antingen bara vaniljsocker eller lite av varje.
vaniljsocker
Använder båda Blir absolut godast då.
Alltid vaniljsocker i kombo med strö- eller florsocker beroende på vad jag ska ha den sötade grädden till.
Osötad vispad grädde *uuurk*! Smakar ju bara fett.
Strösocker! Men jag ska prova med vaniljsocker nästa gång. ;)
Strösocker.
Har aldrig hört talas om nån som använt vaniljsocker eller florsocker förut.....
hehe jag kommer från en tradition med strösocker (vill ju söta grädden, inte göra vaniljgrädde!!) men min sambo hävdar att det är vaniljsocker som är grejen! hehe