• Millan83

    Strösocker eller vaniljsocker i grädden??

    Intressekonflikt här hemma. Måste ju undersökas! 


    Om ni ska söta grädde innan den vispas, vilken typ av socker väljer ni?
    (Ni som INTE sötar alls eller väljer andra medel behöver inte svara om ni inte prångt vill!)
    Strösocker eller vaniljsocker??
  • Svar på tråden Strösocker eller vaniljsocker i grädden??
  • camas

    strösocker...


    Filip 041227 och Tea 080401
  • Ullis69

    Både och DET är vi överens om här hemma men inte mängderna. Jag tar ca 1tsk strö/dl grädde o ca 1 tsk vanilj per 3 dl. Maken dubblar gärna de måtten....

  • cindy

    Strösocker, har aldrig tänkt på att använda vaniljsocker så jag kan inte säga vad det är för skillnad. Men grädde utan strösocker tycker jag inte är gott!

  • 8Viola2

    Vaniljsocker


    ♥ BF 25 Juni ♥
  • 2rarabarn

    Strösocker, helt klart!


    Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet
  • norgesessan

    båda, eller bara strösocker...bara vaniljsocker blir ju inte sött, bara vaniljigt..


    Emil 25/1-03, Jonathan 26/9-05 och Isabelle 2/2-09.
  • Lindreas

    Strösocker! Men jag ska prova med vaniljsocker nästa gång. ;)

  • La Lola

    Strösocker.
    Har aldrig hört talas om nån som använt vaniljsocker eller florsocker förut.....


    *mamma till Alma 9 år och Hedda född 13 mars-09*
  • Millan83

    hehe jag kommer från en tradition med strösocker (vill ju söta grädden, inte göra vaniljgrädde!!) men min sambo hävdar att det är vaniljsocker som är grejen! hehe


    Har också tyckt att grädde inte smakar speciellt gott utan socker, men nu efter att ha käkat LCHF ett par veckor har jag fått mycket gladare och känsligare smaklökar! =) 
Svar på tråden Strösocker eller vaniljsocker i grädden??