Göra Kebab hemma?
Någon som har tips och förslag för en som skall göra egen kebab, även tips på såser är välkomna..
Någon som har tips och förslag för en som skall göra egen kebab, även tips på såser är välkomna..
Vad hade du tänkt som grund?
Kommer nu inte riktigt ihåg hur jag gjorde den vita såsen. Men skulle jag höfta idag skulle det bli:
Naturell youghurt,
Italiensk salladskrydda, rätt mycket,
Vitlök,
lite, lite salt,
några droppar olivolja,
en aning cayennepeppar,
(kanske pyttelite socker)
Jag tycker själv inte alls om majonäs och skulle inte ta ens en tesked till kebabsås.
Har aldrig provat göra röd sås.
Kebabkött finns att köpa fryst, och pitabröd kan man baka.
tack för tipsen...
nu är såsen gjord och får stå tills i morgon.. så återkommer i morgon med resultat..
Om det är den rosa med dragon du gör så måste du berätta hur den blev! Jag har letat länge efter receptet på trollhättan/uddevalla-kebabsåsen och det skulle vara denna. Hoppas den är god!