Hur farligt att äta kycklingklubba som inte var riktigt färdig?
Slängde in 3 frysta kycklingklubbor i ugnen, en var aaaningen mindre än dom andra två. 225 grader till att börja med, men där dom började bli lite för brända uppepå så minskade jag värmen till 200 och sedan 175 sista minutrarna innan riset blev klart.
Allt som allt var dom inne lite mer än en timme och när jag tog ut dom så kollade jag köttet på den minsta klubban (dumt nog). Köttet var vitt och trådigt och lossnade från benen. Den klubban åt jag.
Min fästman däremot åt en av dom andra klubborna och satte tänderna i en del av köttet som tydligen inte var klart. Det smakade rått blod sa han men åt ändå..
Jag kollade den tredje klubbarn, den hade vitt trådigt kött den med men köttet satt hårdare i benen än på min klubba.
Hur farligt är det att äta kycklingklubbor som inte är riktigt färdiga? Kommer vi bli sjuka, allra helst min fästman?