• Krabbolina

    fläskytterfilé

    Jag har en färdigmarinerad fläskytterfilé som jag ska göra vid till mat idag, men jag vet inte hur jag ska göra!

    Hjälp!

    Gradantal på ugnen? Tid?

  • Svar på tråden fläskytterfilé
  • Jezamine

    Gör samma som med fläskfilé/kotlettrad.


    Avstängd tills vidare
  • Krabbolina
    Jezamine skrev 2010-03-08 14:26:04 följande:
    Gör samma som med fläskfilé/kotlettrad.
    har aldrig tillagat det i ugn
  • Jezamine
    Krabbolina skrev 2010-03-08 14:28:25 följande:
    har aldrig tillagat det i ugn
    sök på www.google.se
    Avstängd tills vidare
  • Krabbolina
    Jezamine skrev 2010-03-08 14:31:04 följande:
    sök på www.google.se
    men tack, att jag inte tänkte på det eller nått......

    tänkte mer om folk hade lite trevliga tips att komma med.
  • trettioplus

    Fläskytterfilé = fläskkotlett.
    Fungerar till lite allt möjligt, men är magert, så det blir rätt lätt torrt.

  • trettioplus

    Ungnstemp gäller ju lägre desto saftigare. Men lagar du på så lågt som sluttemperatur i köttet bör du äta upp det samma dag. När du lågtemperatursteker så ´behöver du göra en yta på köttet först också. Görs antingen i gryta/stekpanna innan eller genom att ha högre temperatur på ugnen först för att sedan sänka.

Svar på tråden fläskytterfilé