Laktosfri grädde
Ska bjuda på middag och en av gästerna är laktosintolerant. Smakar laktosfri grädde lika gott som vanlig eller ska jag göra någon mat/dessert utan grädde för att inte riskera att det inte blir lika gott?
Ska bjuda på middag och en av gästerna är laktosintolerant. Smakar laktosfri grädde lika gott som vanlig eller ska jag göra någon mat/dessert utan grädde för att inte riskera att det inte blir lika gott?
Jag tycker det smakar likadant, möjligen lite sötare om man bara har den vispad.
Smakar nästan bättre skulle jag vilja påstå.
Det blir jättebra - min dotter är laktosintolerant så vi bakar & gör alla våra desserter laktosfria.
Har aldrig hänt att någon märkt skillnad på smaken.
Vispad grädde som den är smakar något sötare - som om du haft i ett krm socker i den vispade grädden - till en dessert gör det inget alls tycker jag.