• Notariatet

    Leverpastej glömd i rumsvärme

    Jag hittade en oöppnad burk leverpastej som glömts i hallen nästan ett dygn med rumsvärme. Jag ville slänga den men frun som köpt och äter den tror att den är ok som oöppnad och "steril", jag har för mig att den är känslig så jag satte ett kryss på burken. Löjligt problem egentligen men hon är tandläkare och bör veta bäst, vad tror/vet du?

  • Svar på tråden Leverpastej glömd i rumsvärme
  • Jennaz

    Jag hade inte ätit den. Inälvsmat, bläää. Kanske man klarar sig utan att bli sjuk. Men nepp... Frågan är vad det smakar!

  • Miss Maya

    Mja jah. Jag tror ju inte ni kommer dö av den. Men jag är sådan där som skulle slänga en leverpastej om den stått framme ett dygn. Öppnad som oöppnad.

  • Miss Maya

    Fråga din fru om hon skulle tillaga ett paket köttfärs som stått framme i ett dygn!

  • versan

    :-O
    Hade INTE INTE INTE ätit den.
    Men det är jag det.
    Leverpastej är ju känsligt.
    Vi fick ALLTID kasta leverpastej om den legat ute i rumstemp i butik.

  • jaghopparhögt

    Ett tips är ju att smaka och lukta på den.
    Men annars så kostar ju en burk leverpastej inte många kronor så.

Svar på tråden Leverpastej glömd i rumsvärme