• Svar på tråden Vi som börjar använda Clearblue fertilitetsmonitor i Oktober 2009, Del 3
  • Älskade Ängel

    Va bra att du startat en ny tråd

    Önskar alla god fortsättning på påsken{#lang_emotions_smile}

  • LinNea08

    hej hej!

    Inväntar Hög på monitorn efter en månads paus i verkstán. Tar på krafterna o baka bebbi


    ♥Max 080620♥
  • underbara03

    Hej jag har inte varit så aktiv i tråden, men hänger på här. Är på dag 26 nu. Men jag tror inte det blev nåt denna gången heller. Tycker jag börjar få pms. Blää. Vill bli gravid nu!

  • Spe

    God fortsättning alla Vi pausar men man kan ju aldrig sluta hoppas ändå...fick till det en ggn vid ägglossningdags...eller i vart fall jag tror att det var det...borde ha BIM nästa vecka... håller med dig underbara03...vill också bli gravid nu!!!!! Blev nästan lipig när jag så reklam på tv (för flytande vitaminer) när jag såg en bebis som ammade...det är såååå härligt!

  • Maria84

    Har också hittat hit.. Väntar på ÄL, den borde börja visa hög snart om det är någorlunda lika med förra månaden.
    Vill också blir gravid NU


    Mamma till Liam 030605 & Lucas 080127 & ängeln Lillebror 090507
  • puh1976

    Behöver får skrika lite ALLA MINA kompisar blir gravida men inte jag ... har fått veta att två av mina närmsta vänner är gravida .... när är det vår tur? Vill inte värka ego men ... det känns så surt.

  • katzon
    puh1976 skrev 2010-04-06 18:55:53 följande:
    Behöver får skrika lite ALLA MINA kompisar blir gravida men inte jag ... har fått veta att två av mina närmsta vänner är gravida .... när är det vår tur? Vill inte värka ego men ... det känns så surt.
    Jag håller med. Man känner sig grymt elak.. Jag tycker det är jobbigt att innerligt glädjas när man i själva verket tycker att det är MIN tur nu.

    Hur länge har ni tjejer försökt som är här inne?

    Har BIM på fredag, försök nummer 9
  • dallas
    katzon skrev 2010-04-06 19:36:41 följande:
    Jag håller med. Man känner sig grymt elak.. Jag tycker det är jobbigt att innerligt glädjas när man i själva verket tycker att det är MIN tur nu.Hur länge har ni tjejer försökt som är här inne?Har BIM på fredag, försök nummer 9
    Vete sjutton, sen vi började "mysa" efter vi fått vår dotter-det tog ett par månader och nu har vi nog hållt på 1 år snart-innan dess så var det typ 4 år, men gjorde IVF och efter 2 IVF och 6 återföringar gick det äntligen vägen, så egentligen så är väl chansen att lyckas naturligt MINIMAL för min del, fyller 37 år om 1 månad så åldern är inte heller något stort + Men som sagt vi försöker för man vet aldrig kroppen är egendomlig....Nu har man dessutom superkoll på cykeln och det hade man ju kanske inte helt innan, körde med ÄL-stickor men tror monitorn är bättre.
  • puh1976

    Vi har försökt på allvar under ca ett år, och har inga barn sedan tidigare jag närmar mig 34 och han 40 .... så jag börjar få lite små brådis...

Svar på tråden Vi som börjar använda Clearblue fertilitetsmonitor i Oktober 2009, Del 3