amanda333 skrev 2010-04-06 13:10:23 följande:
Ballinas sockerpasta från tårtdecor är bra på det sättet att den kan du använda grädde när du fodrar. Jag använder själv Ballinas och tycker den är bra :0) Med Ballina kan du dessutom välja mellan vanilj, vit-choklad och mörk choklad. Av det som har smakat mina tårtor tycker att mörk choklad sockerpastan är godast hittills iaf! Själv tycker jag det är svårt att känna skillnad. Jag vet inte, men jag upplever det som att sockerpastan förstör hela tårtan. Haha, visst är jag positiv? :0) Även de som smakat tårtorna tycker att marsipan och gräddtårtor är godare. Så jag håller nu på att prova en massa och försöker hitt the one när det gäller tårtfyllning och sockerpasta. Inte det lättaste!
åh *suger åt mig* Jag avskyr Marsipan och mandelmassa tyvärr =/ Men det stämmer man kan inte fodra all sugarpaste med grädde va, den svettas eller något?