Tips om god och snabb fiskrätt
Jag och barnen har precis ätit och eftersom vi har varit sjuka så fick det bli något lätt och snabbt. Då kom jag på en fiskrätt som jag gjorde mycket förr men "glömt" bort den lite. Ville dela med mig till alla som vill ha god mat och minimalt med arbete...i min bok kan det inte bli bättre Här kommer receptet:
Till 3 personer
1 Fiskblock t ex sej, torsk eller hoki
3 dl creme fraiche ( gärna 34% )
Köttbuljongspulver ( Ni vet knorr köttbuljong i glasburk)
Lite vitpeppar
Lägg fisken i en ugnsform och peppra fisken lite.
Blanda creme fraiche och köttbuljongspulvret i en skål. Smaka av så att det blir skapligt kraftig smak. Ca 3 msk kanske. (har aldrig mätt). Salt INTE extra.
Häll på fisken och sätt in i ugnen på 200 grader och låt stå tills fisken är färdig och fått lite färg. Ca 20-40 minuter beroende på om fisken är fryst eller tinad.
Servera med ris och lite broccoli.
Låter kanske konstigt med köttbuljong till fisk men alla som smakar denna rätt gillar den verkligen även alla barnen på den förskola som jag jobbar på