kavli smältost mm... får gravida äta det?
Köpte en ost i veckan, "kavli mjukost" på burk/ask. Kan gravida äta den??
Det står inte på förpackningen om den är pastöriserad eller inte......
annan mjukost då?? får gravida äta det? typ räkost, skinkost, på tub eller ask?
Fjällbrynt "tomatost med feta"... är det OK?
och sedan undrar jag om Fetaost, är den alltid OK att äta eller finns det både pastöriserad och inte pastöriserad?
OM det står pastöriserad på produkten så är det alltså okey.... eller?
OM det inte står nåt alls då....?
cognacsmedvurst, prickig korv o rökt skinka, det är väl helt OK att äta om man fryser in den färdigaförpackade varan i minst 3 dygn?
Många frågor men jag vill veta!
Vet att det finns en sida på livsmedelsverket men jag fattar inte den infon riktigt..... bättre att höra andra och ni som vet det i SKRIVET text.