hur gör du äggstaningen till matpaj?
i receptet står det 1 dl mjölk och två ägg men låtter inte det väldigt lite?
hur gör du?
i receptet står det 1 dl mjölk och två ägg men låtter inte det väldigt lite?
hur gör du?
Höftar. Använder i princip aldrig exakta recept och mått utan går efter vad jag tycker blir bäst.
Ang. äggstanning kan man väl säga till en normal stor typ 3-4 ägg och 4-5 dl mjölk + grädde.
jag ska ha coktailtomater och fetaost, purjolök och rökt kalkon. den blev jättebra sist men kan inte minnas hur jag gjorde. har för mig att jag kanske hadde 3 ägg och 2 dl mjölk
just det jag använder röd mjölk
Jag gör aldrig äggstanning alls.
Tycker inte det är så gott.
Jag blandar cremé fraxihe med riven ost istället.
Mycket godare!
Men det passar nog bäst ihop med köttfärsfyllningar skulle jag tro.
Jag brukar använda 3 ägg och 2 dl mjölk/grädde
Till en normalstor paj använder jag nån msk majonnäs, riven ost, creme fraiche eller grädde och typ 3 ägg, höftar.
Den blir fet(äter lchf) men förbannat krämig och god.