Gillar du majskolv
Ni som gillar det. Brukar ni ha något på era majskolvar.
Jag brukar blanda en röra av smör, citron och svartpeppar sen brer jag det över den kokta majskolven.
Ni som gillar det. Brukar ni ha något på era majskolvar.
Jag brukar blanda en röra av smör, citron och svartpeppar sen brer jag det över den kokta majskolven.
Det godaste ar att ata det mexican style, dvs, man grillar den farska majsen utan sin husk (blast?) sa att majsen far en fin rostad smak, och smetar in den i majonas, har cayenne/chilipeppar pa och cojita cheese, (parmesan ar ett bra subsitut) avsluta med att pressa lite farsk lime juice over. Himmelskt gott!
Det är gott vi bladnar följande kryddsmör till
Lime- och chilismör
100g rumsvarmt smör
2 msk finhackad scharlottenlök
1 tsk finhackat citrongräs
1 tsk finhackad chilifrukt
2 msk färskpressad limejuice Fräs charlottenlök och citrongräs på svag värme i ca 5 min i 1 msk av smöret. Låt svalna. Blanda alla ingredienser i ens kål.
Har aldrig ätit majskolv.
kör majskolven i micron sen tar ja smör på som smälter såååå gott
Ja det är jättegott!! Jag nöjer mig med smör och salt, varför krångla till ett vinnande koncept liksom
Jaaaaa, smör och salt
Jättegott! Både färska, kokta och grillade är gott.
Brukar ha endast riktigt smör och lite salt men oftast blir det helt naturella.
Det är gott, inte så där överdrivet gott, men det är definitivt ätbart... Så det är inget jag gör själv, men om det bjuds tackar jag inte nej. Min mamma är galen i majs, och hon kokar ofta majskolvar, då äter vi dem med smör och salt.
Ja, jag älskar majskolvar, äter oftast med bara salt, ibland med lite smör.
Ja! Jag föredrar kokt majskorv med salt på.
Jag har faktiskt ätit riktigt färsk majs - jag har plockat/skördat majs
Min man hade inte ätit majskolv innan han träffade mig. Märkligt. Nu är han lika frälst i det som jag är.
Ja om de är grillade och serverads med smör och aromat.
Japp, grillade med marinad på är så underbart gott!
Ja, det är ju jättegott, här kör vi med smör o. citronsaft på de kokta kolvarna
, har inte prövat med peppar på som du gör Ts, men vem vet, kanske nästa gång...