Pasta med tonfisksås1 burk tonfisk (i vatten)
1 burk krossade tomater (400 g)
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk paprikapulver
salt och peppar
hacka löken och bryn den i en gryta, krydda med paprika pulver. Tillsätt de krossade tomaterna och vitlöken. Tillsätt tonfisken och smaka av med salt och peppar.
Servera med fullkornspasta och en blandad sallad.
DragonkycklingIngredienser
4 kycklingfileér
2 dl creme fraice
½ dl vatten
2 tsk dragon
hönsbuljongtärning
(1 dl riven ost)
2 msk persilja eller dragon
Skär kycklingen i 3 delar på längden. Bryn kycklingen. Vispa ihop creme fraiche, vatten, dragon och buljongtärning. Lägg i kycklingen. koka under lock i 5 min. Strö över ost persilja/dragon.
Servera med ris eller potatis och grönsaker.