Vad gör ni med Hajmalfilé (pangasuis)?
Snälla, ge mig ett (eller flera!) recepttips på vad man kan göra med Hajmalfilé (eg. Pangasuis)! Jag har ingen fantasi och panerar alltid och steker... Kan man göra nåt annat enkelt och gott?
Snälla, ge mig ett (eller flera!) recepttips på vad man kan göra med Hajmalfilé (eg. Pangasuis)! Jag har ingen fantasi och panerar alltid och steker... Kan man göra nåt annat enkelt och gott?
Fiskgratäng gör vi ibland eller fiskgryta.
Använder aldrig pangasuis, men på all fisk kan man ju göra gryta/soppa och ha i det som man vill.
Jag panerar med sesamfrön och citronpeppar och lite dill. Blir väldigt gott.
Annars så blandar jag ihop creme fraiche och lite kryddor och hackad gurka och lägger på filen och rullar ihop och lägger i en form.
potatismos till det
Hej!
Det här är jättegott:
Stek lök och champinjoner. salt peppar. Lägg i botten på smord ugnsfast form.
Lägg tinad pangius ovanpå. salt och peppar.
Blanda creme fraiche och riven ost med lite smak. Smeta det ovanpå fisken.
Finhacka paprika och ha ovanpå.
Ha i ugnen 175-200 grader tills det är genomstekt.
Så himla gott är det! Man kan ju använda vilken vit fisk man vill...
Lycka till!
Panerar i ströbröd/mjöl/kli eller vad som nu finns hemma och steker i smör. Mums!
Goda grejer:
-Thaicurrygryta med kokosmjölk och pangasius.
-Rullader av pangasius med ganska mycket citronpeppar. Saffranssås och ris till det.
-Baconinlindad, ugnsgratinerad pangasius med potatismos.