• miliasmamma

    Miniweekend i Sverige på sommaren - Vart reser du helst?

    Som rubriken lyder, vart i Sverige reser du helst för bara några dagar?


    Har idétorka och vill se något nytt, så dela gärna med er av era smultronställen.. :)

  • Svar på tråden Miniweekend i Sverige på sommaren - Vart reser du helst?
  • Diablo

    Till Per Gessles hotell i Tylösand. Mysigt spahotell med underbara stränder precis runt knuten. Jättegod mat, bubbelbad och bastu


    Har man tur behöver man inget vett!
  • evaoregon

    Österlen är trevligt!  Simrishamn, Glimmingehus, Stenshuvud, Ale stenar, Cafe Annorlunda, kungagraven i Kivik, Kiviks musteri och en massa annat.

  • bubotree
    Diablo skrev 2010-07-22 21:02:46 följande:

    Till Per Gessles hotell i Tylösand. Mysigt spahotell med underbara stränder precis runt knuten. Jättegod mat, bubbelbad och bastu


    Jag kommer från Halmstad och det är verkligen ett jättetrevligt hotell, både för familjer och icke familjer. Stranden är jättefin. Det finns även en hel del restauranger runt omkring och vill du ha en lite lugnare strand med med plats mellan handdukarna, så ligger Frösakull ett stenkast bort norrut. Några minuters promenad söderut går det hitta mindre klippor där det är bra att bada och möjligheter att fiska krabbor.

  • bubotree

    Vi brukar spendera sommarna i Bohuslän och i Halmstad. Det finns en mysig ö i Bohuslän,  strax söder om Smögen, som heter Bohus-Malmön. Det går bilfärja dit och den har mysig liten hamn, pensionat, flera mysiga badplatser och är sådär pittoresk precis som man drömmer om. Hör gärna av dig om du testar och gillar det.

Svar på tråden Miniweekend i Sverige på sommaren - Vart reser du helst?