Supergott är Jordgubb/rabarb/choklad Paj m vaniljglass!!
Lägg jordgubbar o rabarber (går bra med bara jordgubbar oxå) i en form. Bryt 70% choklad i mindre bitar och fördela i/över bären.
Gör en smulpajsdeg, strö över.
Smidigt att ha som regel hur stor eller liten paj man än gör, ta alltid dubbelt så mycket mjöl som socker. Dvs 2 dl mjöl + 1 dl socker, gärna råsocker, blir lite knaprigare yta av det :) Gör man stor paj kanske man får ta 4 dl mjöl och 2 dl socker.. osv.. Ibland har jag i dl havregryn oxå..
Åsså blanda i smält eller flytande smör tills man får en smulig deg, inte för torr. Som man smular över så att det täcker bären.
Serveras ljummen m vaniljglass! Såå gott!!
Lycka till!!
(Antar att du redan gjort dessert till ikväll men till en annan dag kanske detta passar?)