GI - veckomenyer
Här delar jag med mig av GI-menyn jag planerat under veckan.
Alla är välkomna att fylla på!
Rivstart fas 1
Måndag
Frukost: 2 kokta ägg, 1 skiva rökt skinka med majonnäs, körsbärstomater
Lunch: Matig sallad på bladsallad, tomat, morotsslantar och lätt kokt broccoli, köttbullar och vitlöksdressing.
Middag: Pytt i panna (squash, paprika, morötter, lök, kött och grädde)
Mellanmål: turkisk yoghurt med bär; en handfull mandlar
Tisdag
Frukost: 2 kokta ägg, 1 skiva rökt skinka med majonnäs, körsbärstomater
Lunch: Matig sallad på bladsallad, tomat, morotsslantar och lätt kokt broccili, 1 burk makrill i tomatsås och 1 kokt ägg
Middag: Bönröra (soyabönor, krossad tomat, lök och chili) Grillade kycklingben, avokado
Mellanmål: turkisk yoghurt med bär; en handfull mandlar
Onsdag
Frukost: 2 kokta ägg, 1 skiva rökt skinka med majonnäs, körsbärstomater
Lunch: Bönröra (soyabönor, korssadtomat, lök och chili) Grillade kycklingben, avocado
Middag: Kasslersås (brynd kassler, smaksatt creme fraiche) squash-tagliateller (strimla squash med potatisskalare, marinera i olivolja och citronsaft)
Mellanmål: turkisk yoghurt med bär; en handfull mandlar
Torsdag
Frukost: 2 dl turkisk yoghurt, valnötter och bär
Lunch: Kasslersås och squash-tagliateller
Middag: Kycklingsoppa www.arla.se kesoplättar med bär www.tasteline.se
Mellanmål: ett kokt ägg, keso med kanel
Fredag
Frukost: 2 dl turkisk yoghurt, valnötter och bär
Lunch: Kycklingsoppa, kesoplättar med bär www.tasteline.se
Middag: Fiskgryta med blomkålspuré
Mellanmål: keso med kanel, en bit brieost på grönsaker
Lördag
Frukost: 2 dl turkisk yoghurt, valnötter och bär
Lunch: Omelett med rökt kalkon och sallad
Middag: Fiskgryta med blomkålsmos
Mellanmål: keso med kanel, nötter
Söndag
Frukost: 2 stekta ägg, bacon, champinjonfräs
Middag: Porterstek med kokt blomkål och kokta morötter, gräddsås
Kvällsmat: ljummen medelhavstallrik (fetaost, salami, lufttorkad skinka, ruccola, tomat, oliver, dressing
Mellanmål: chokladtårta med grädde www.tasteline.se