• MIDE

    Kan man tilllag kycklingfile som stått och tinad i 2 dagar i kylen??

    Som rubriken ovan, tog ut kyckllingen för 2 dagar sen och glömt att tilllaga den så nu har jag stekt den men luktar ej konstigt. Men vågar inte äta den.

    Tacksam för svar

  • Svar på tråden Kan man tilllag kycklingfile som stått och tinad i 2 dagar i kylen??
  • La Lola

    Ja....du ska ju tillaga den.....


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • La Lola

    Du har alltså redan stekt den...?...
    O då är problemet?


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Philippa

    Jag hade INTE tillagat en sådan gammal kyckling....

  • MIDE

    att de ska vara samonella??? Goggla på olika sidor men får liksom svar som att kyckling kanm bara tinas upp 1 dygn sen måste den stekas eller slängas

  • La Lola
    Philippa skrev 2010-09-10 10:25:09 följande:
    Jag hade INTE tillagat en sådan gammal kyckling....
    Gammal?
    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Pickeli

    Jag hade nog inte ätit den om den varit i kylen upptinad i 2 dagar (detta är 3:e dagen alltså?)

    Hur luktade den innan du tillagade den?


    Google it!
  • La Lola
    MIDE skrev 2010-09-10 10:25:47 följande:
    att de ska vara samonella??? Goggla på olika sidor men får liksom svar som att kyckling kanm bara tinas upp 1 dygn sen måste den stekas eller slängas
    Jamen....du har ju stekt den.
    Allt dör över 70 grader.
    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Philippa
    MIDE skrev 2010-09-10 10:25:47 följande:
    att de ska vara samonella??? Goggla på olika sidor men får liksom svar som att kyckling kanm bara tinas upp 1 dygn sen måste den stekas eller slängas
    Då har du ju fått svar!

    Kasta den!
  • Philippa
    La Lola skrev 2010-09-10 10:25:49 följande:
    Gammal?
    Ja, två dagar i kylskåp utan att steka/grilla den är för gammal.....
Svar på tråden Kan man tilllag kycklingfile som stått och tinad i 2 dagar i kylen??