Kan man tilllag kycklingfile som stått och tinad i 2 dagar i kylen??
Som rubriken ovan, tog ut kyckllingen för 2 dagar sen och glömt att tilllaga den så nu har jag stekt den men luktar ej konstigt. Men vågar inte äta den.
Tacksam för svar
Som rubriken ovan, tog ut kyckllingen för 2 dagar sen och glömt att tilllaga den så nu har jag stekt den men luktar ej konstigt. Men vågar inte äta den.
Tacksam för svar
Ja....du ska ju tillaga den.....
Du har alltså redan stekt den...?...
O då är problemet?
Jag hade INTE tillagat en sådan gammal kyckling....
att de ska vara samonella??? Goggla på olika sidor men får liksom svar som att kyckling kanm bara tinas upp 1 dygn sen måste den stekas eller slängas
Jag hade nog inte ätit den om den varit i kylen upptinad i 2 dagar (detta är 3:e dagen alltså?)
Hur luktade den innan du tillagade den?
Jag hade ätit den...