• Fantas­ypigle­t
    Äldre 15 Sep 18:00
    1831 visningar
    0 svar
    0
    1831

    Försäkringskassan

    Hej
    Kommer ställa samma fråga till samtliga partier och den som svara på det sätt som mest passar in på mig kommer också få min röst i valet på söndag!

    Vad ska ni göra för att få en bättre fungerande försäkringskassa? Som det är i dag får du olika svar från olika anställda på Försäkringskassan beroende på vilken dag du ringer även om du ringer ang samma ärende. Jag har inte haft kontakt med försäkringskassan jag fick barn och de är ju inte direkt en smidig enhet och de ger olika svar på samma sak är inte direkt det smidigaste när det gäller vilka papper man ska skicka in osv. För de är inte snabba med att betala ut pengar. Däremot hade det blivit fel så jag skulle betala för en dag och då hade jag inte ens 14 dagar på mig att betala tillbaka. Fixa till den där myndigheten för den är inte fungerande!

    Och en sak till, varför finns arbetsförmedlingen i den utsträckningen den gör? För den som är datorkunning, goda svenska kunskaper och i medelåldern så kan inte arbetsförmedlingen ge någon som helst hjälp. Du skriver in dig och gör en handlingsplan......That's it! Min sambo blev arbetslös nu i månads skiftet och det är det enda arbetsförmedlingen gör för honom. Varför finns den i den form som den gör i dag då bara kostar pengar?

Svar på tråden Försäkringskassan