Kan man blanda i saffran i en vanlig sockerkaka?
När blandar man i detta då?
Sattsen jag gör är.
Ägg
vatten
Socker
Salt ( tror jag)
Mjöl.
Ska jag blanda upp det med vattnet då innan?
När blandar man i detta då?
Sattsen jag gör är.
Ägg
vatten
Socker
Salt ( tror jag)
Mjöl.
Ska jag blanda upp det med vattnet då innan?
Bakpulver såklart
Japp, blanda ut det med lite hett vatten! Det har jag aldrig tänkt på till sockerkaka! Vad coolt, måste jag testa!
Vispa ner saffransvattnen i ägg/sockersmeten innan nu vispar ner mjölet!
Jag åt matbröd idag med lite saffran i - supergott!!
Jag har många ggr bakat sockerkaka med saffran, det är otroligt gott!! Men jag brukar bara hälla i saffranet som det är, precis innan mjölet åker i. Funkar fin-fint!
Tack så mycket, mmmmm det är sååå gott
Vill tipsa om att blnda krossade pepparkakor och saffran (blandat i vatten) i vaniljglass... Å SÅ GOTT!!
Linda1976> Men vad gått det lät då
Ska prova det en annan dag, idag blir det sockerkaka
Det låter gott, nu blev jag sugen på sockerkaka.
Jag brukar ofta göra sockerkaka med saffran i, men då har jag smält matfett i också. Saffranet ger mer smak om man blandar ner det i fettet när det smälter.
Ska baka en sån kaka imorgon känner jag!
Ekorren.