Soppa till 30-årsfest?
Ja, då börjar man närma sig den magiska gränsen, ca 2 månader kvar... Jag ska bjuda in till fest, ca 35-40 gäster, både släkt och vänner i varierande åldrar (mest vänner dock). Vi kommer nog vara i en lokal där det bara finns ett "vanligt" kök, dvs begränsade möjligheter att tillaga och värma upp större mängder mat. Dessutom är min budget aningen begränsad så catering är inte aktuellt.
Funderar därför på att bjuda på soppa (2 olika sorter) på min fest eftersom det går hyfsat lätt att värma på spisplattorna men kände spontant att det är lite "snålt". Vad tycker ni, är det ok att bjuda på soppor på en 30-årsfest eller bör man ha nåt "finare"? Nu tänkte jag såklart inte potatissoppa utan nåt mer matigt och lyxigare soppor.
Har också tänkt mig en dessert såklart, behöver man ha förrätt också? Det brukar ju vara soppan som är förrätten ju
Önskar också recepttips på goda, lite lyxigare och matiga soppor, om jag nu bestämmer mig för att köra på det spåret