Hur tillaga rökt fläskfilé?
Jag har en rökt fläskfilé i frysen och hade tänkt ha den ikväll, men hur tillagar jag den? Skall den stekas eller bara skivas och serveras som den är?
Jag har en rökt fläskfilé i frysen och hade tänkt ha den ikväll, men hur tillagar jag den? Skall den stekas eller bara skivas och serveras som den är?
Vi åt sån förra helgen.
Skivade upp den o la den i ugnen tills den blev varm.
Går säkert att äta kall oxå.
Den är ju rökt = tillagad
Ät den som den är. Kall, det är godast. =)
Ät den som den är. Kall, det är godast. =)
Jag brukar via in den i folie och värma i ugnen. Brukar bli väldigt saftig och god då!
Dom gånger jag har köpt rökt fläskfilé så har jag serverat den i rumpstemperatur med potatisgratäng
Hur länge ska den vara i ugn för att värma upp den?
Nu är den redan klar!