• Lycklig Tvillingmamma

    Rökt skinka / kassler / bacon NÄR??

    Jag undrar om det är någon som vet när det är okey att börja med skinka på smörgåsen och kassler, bacon till mat?
    Detta är ju rökt mat och innehåller mycket salt..


    Vincent & Bastian *091029*
  • Svar på tråden Rökt skinka / kassler / bacon NÄR??
  • k girl

    Från ca 10 månader kan de äta ungefär samma mat som övriga familjen, utan tillsatt salt.

  • Lycklig Tvillingmamma

    Så mat som redan innehåller salt från start är okey??

  • k girl
    Lycklig Tvillingmamma skrev 2010-10-19 15:14:19 följande:
    Så mat som redan innehåller salt från start är okey??
    Ja, alltså, jag undviker personligen just bacon och skulle nog inte ge honom böckling heller, men skinka får då min son. Du ger väl kanske ost, leverpastej och smör?
  • Lycklig Tvillingmamma
    k girl skrev 2010-10-19 15:26:05 följande:
    Ja, alltså, jag undviker personligen just bacon och skulle nog inte ge honom böckling heller, men skinka får då min son. Du ger väl kanske ost, leverpastej och smör?
    Ja, det ger jag och nästan allt annat också.
    Mina killar är snart ett år så de äter ju det mesta men det känns som om de nämnda produkterna är väldigt salta i och med att de är rökta..?!
    Visst, håller med om att bacon inte är den bästa maten, men jag försökte ge exempel på rökt, ganska vardaglig mat för att se om någon hade något svar..

    Ska köpa rökt skinka nästa gång jag handlar och ge dom för det tycker jag ju själv är väldigt gott.
    Tack för svar! 
    Vincent & Bastian *091029*
Svar på tråden Rökt skinka / kassler / bacon NÄR??