• rosentagg

    Panik! Min vaniljsås blir blaskig! Vad kan jag göra?

    Har gjort riktigt vaniljsås, med grädde, mjölk, vaniljstång, socker å äggula, men det blir bara blaskigt!!!
    Vad kan jag göra för att den ska bli tjock`????
    Vispa? Mer äggula? Hjälp! Gästerna kommer strax!

    ..å den e god i smaken....

  • Svar på tråden Panik! Min vaniljsås blir blaskig! Vad kan jag göra?
  • EJAW

    Vispar man för mycket blir den bara lösare tyvärr.

  • rosentagg

    Jag gjorde lite av varje av det där (nja inte ägg), men den vart ändå blaskig. Det slutade me att jag värmde o vispade lite lugnt, men det blev bara liiiite tjockare. Den vart dock jättegod, liksom hallonsmulpajen, så alla vart nöjda å glada, framför allt lilltjejen som satt å åt sås me sked.. hehe
    Tack för hjälpen, vänner!

Svar på tråden Panik! Min vaniljsås blir blaskig! Vad kan jag göra?