• Sambada

    Kesella, mjölkfritt alt.

    Jag ska baka lussekatter och mjuk pepparkaka i alla recept jag hittar så ingår kesella.
    Min mamma säger att det gör degen saftigare, men jag har en son som är allergisk mot mjölkprotein, samt att jag själv inte tål laktos.
    Vad kan jag ersätta kesellan med? fungerar det med typ mjölkfri creme fraische?

  • Svar på tråden Kesella, mjölkfritt alt.
  • c00kie

    Läste att man kan byta ut kesellan mot nåt som heter Rapsy Frutty eller naturell sojayoghurt :)

  • Linda1976

    Oatly borde ha nåt i sitt sortiment?


    Min smak är mycket enkel - jag nöjer mig bara med det bästa.
  • Buggis

    www.ica.se/recept

    Utan kesella. Det blir ju saftigare med kesella, men det är nog lite klurigt att få ihop det om det är mjölkproteinet som spökar.

Svar på tråden Kesella, mjölkfritt alt.