• Eliin80

    Tina djupfryst julskinka i kylen?

    Har köpt en djupfryst julskinka på ca 4 kg. Jag har tänkt tina den i kylen, men hur lång tid ska jag räkna med att det tar?

    När jag tinar kycklingfilé i kylen händer det inte mycket på en hel dag, så det känns som att detta borde ta nästan en vecka...?


    ♥٭ Elise 080706 ٭♥ ♥٭Mathilda 100814* ♥
  • Svar på tråden Tina djupfryst julskinka i kylen?
  • La Lola

    Varför ska du tina den i kylen?


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Eliin80
    La Lola skrev 2010-12-01 10:18:12 följande:
    Varför ska du tina den i kylen?
    Därför att det känns fräschast...Annars kommer ju ytan vara tinad flera timmar innan "kärnan" är det. Känns lite halväckligt att ha framme tinat kött så länge i rumstemperatur.
    ♥٭ Elise 080706 ٭♥ ♥٭Mathilda 100814* ♥
Svar på tråden Tina djupfryst julskinka i kylen?