Kladdkaka, kan man byta ut vaniljsocker mot florsocker?
Tänkte göra kladdkaka men har inget vaniljsocker hemma så nu undrar jag vad de är för skillnad på vaniljsocker och floprsocker?
Kan man ta florsocker istället tro?
Tänkte göra kladdkaka men har inget vaniljsocker hemma så nu undrar jag vad de är för skillnad på vaniljsocker och floprsocker?
Kan man ta florsocker istället tro?
hjälp någon!
Vaniljsocker har man för att det smakar vanilj, florsocker är bara vanligt socker. Har du inget vaniljsocker går det förmodligen precis lika bra utan
florsocker är socker fast pulver .. vaniljsocker är med vaniljsmak
Det blir ju bara mer socker, fasligt sött blir det nog. Då är det nog bättre utan något.
Okej. Kan man bara hoppa över vaniljsockret då tro? Kanske ta en sked nutella istället för att få lite mer choklad/nötsmak?
Riv i lite apelsinskal, häll i en skvätt likör eller tillsätt några bär...det mesta går att åstadkomma man måste inte följa recept bara för att det står en viss sak.