Blir ägg gröna om man kokar det i 10 mn?
När jag åt frukost i utlandet, så var äggen gröna och enligt de så var de kokta i 10 min.
När jag åt frukost i utlandet, så var äggen gröna och enligt de så var de kokta i 10 min.
De hade nog kokat mer än 10 min....
Nej, ägg blir inte gröna efter att de kokt i tio minuter. Jag koker alltid mina den längden, minst.
Nej. När jag kokar ägg till äggsås så kokar jag dom i tio minuter (dom läggs i kallt vatten som får koka upp och sen tar jag tid) och dom är hårdkokta men verkligen inte gröna.
Haha då måste de ha ljugit. När det stod kokta i 10 min.
Vi brukar koka äggen i tio minuter. För någon dag sen blev det ett över, så vi tog det morgonen efter. Då var det grönt, men inte de vi hade ätit morgonen innan som var kokta samma tid.
Det är väl dagen efter de blir lite gröna, Jag kokar mina minst 13 min och är de gröna inte. Men lämnar jag nåt till dagen efter så är de gröna.
Gröna blir de väl när de är "gamla", till exempel från dagen innan? Det är dock inget farligt :)