• Svar på tråden 35+ och gravid efter IVF, bf sensommar, höst 2011
  • Stella Kardunn

    Nu är jag här Cool

    Skulle tråden öka på sig lavinartat (vilken den förhoppningsvis gör) kanske vi får skapa en separat tråd med BF datum och sånt sen, men nu känns det som jag hoppar händelserna alldeles för långt i förväg för min egen del Drömmer

    Hmm presentera sig kanske?

    36 år gammal, fick + på andra färskförsöket, hade TD 21/12 på RD18. VUL bokat till 12 januari, så tills dess törs jag nästan inte tro på det.

    Hör till Västra Götalands län och har gjort våra behandlingar på Sahlgrenska på landstingets bekostnad.

  • Grönagrisen

    Presentation var det ja ...
    38 år, plussade den 10 dec (RD 14) efter första IVF-försöket. VUL 30/12 och precis som Miss Star känns det overkligt tills det är över och vi har fått se ett hjärta slå. Nervöst nu...

    Bor i Halland och har gjort landstingsfinasierat på Carlanderska.

    Vi får fixa en lista sedan, klart vi blir ett helt gäng här som kan stötta varandra

  • Stella Kardunn

    ååååh det är ju imorgon du ska på VUL! Gud så spännande!! och självklart kommer det att gå finfint!!

    ....här känns det som om 12/1 lika gärna kunde vara 12/12 -2020

  • Grönagrisen

    Jag vet att tiden går långsamt! När vi fick tid den 30:e kändes det också som om det skulle vara om femtio år... Försökte övertyga bm om att vi nog måste komma tidigare. Men hon bara skrattade och sa att detta var enda dagen de hade en läkare där. Och det är ju ganska nödvändigt så jag fick ge mig .

    Symptomen idag har varit starka och skiftande... Illamående, det värsta på länge, sedan blev jag totalt slut och var tvungen att lägga mig, orkade inte sitta uppe. Sedan grät jag hejdlöst till OS-krönikan och fick då näsblod. Nu ska jag försöka ta mig samman och lugna ner både känslor och illamående. Nog för att jag brukar bli rörd av sportprestationer men det här kändes nästan löjligt . Tur att man har hormoner att skylla på!!

  • tea71

    Hej! Har precis plusat och vågar knappt hoppas än. Är i böjran av v5 så vad som helst kan hända. Har gjort två ET och två FET varav det sista nu i vart fall har fungerat så här långt. Mår lite illa och magen har redan svullnat upp men känns bara bra. Ska boka tid för VUL, tänkte göra det i v 8.

    Hur mår ni andra då? Lyckas ni hålla er coola? Jag är supernojjig att det inte ska funka men är samtidigt självklart glad.

  • tea71

    Glömde skriva att jag plusade på RD12 (26/12) vilket var TD. Var långtidsodlat så förmodar därför såpass tidigt testdatum men de andra gångerna har vi haft TD efter 15dagar och även då långtidsodlat.

  • Grönagrisen

    Om jag lyckas hålla mig cool? Nej, inte alls!! Ett tag inbillade jag mig att vi sett fel på stickan så maken fick intala mig flera gånger att han också sett att det var ett plus. Sedan nojar jag om jag inte mår illa, om jag mår illa för mycket, om jag tycker om grillad kyckling fast det står att man ofta inte vill ha grillad mat. Ja, herregud! Men jag hoppas att det blir ett bra vul imorgon och att jag då ska lugna ner mig.

  • kornett

    Hänger gärna på här Skrattande!

    Jag är 35 år och är nu gravid i v 7 efter FET på RMC i Linköping. Gjorde IVF i våras som lyckades men slutade i missfall tyvärr.Rynkar på näsan Den här gången är jag försiktig optimist, vågar liksom inte tro på det än. Lyckas inte heller hålla mig cool utan är väldigt försiktig. Ska på VUL 10/1 sen kan man förhoppningsvis ringa MVC.

    Mår annars helt ok, illamående och trötthet. Sover också dåligt, men de t får man leva med.:)

    Har ni lyckats räknat ut BF än? Vi får nog vänta tills efter ultraljudet.

    Lycka till idag Grönagrisen och alla ni andra plussare!

  • Stella Kardunn

    Åh välkomna Tea71 och Kornett! och grattis till plussen Solig

    Cool vad är det?? Skämt åsido, jag är precis som Gröna Grisen....När vi testade inbillade jag mig att strecken på teststickorna (tog ett CB och ett Apotekets) var för svaga för att räknas, trots att sambon stod med instruktionsbladet bredvid pekade och sa att ALLT var precis som det skulle enligt tillverkarens instruktioner, samt att han faktiskt hade ögon att se med också. Är jag trött skyller jag på att det lika gärna kan vara årstiden, har jag ont i magen är det nog för att jag inte varit på toa ordentligt, mår jag illa är det för att jag precis drack kaffe och så fortsätter det....

    Har hittills haft väldigt vaga/kortvariga symptom och det är väl därför de är så lätta att försöka bortförklara. Började nästan gråta av glädje på Ica igår när vi kom in på charkavdelningen och jag blev akut illamående av den svaga lukten som spred sig när de hade börjat högtrycksspola golven bakom diskarna där de styckar och packar.

    Har ett MA i bagaget som uppdagades på första VUL i vecka 8, så jag törs verkligen inte tro på det förrän jag får se något som faktiskt lever, så det är lika bra att vänja sig vid "nojandet" tror jag, dessutom hade jag nyligen en vän som var på VUL i vecka 8 och allt var bra, sen fick hon komma på VUL när hon skrev in sig på MVC i vecka 10 och då hade den dött...

    Men trots allt mitt negativa prat önskar dig ett riktigt bra VUL idag Gröna Grisen!

  • Stella Kardunn
    kornett skrev 2010-12-30 09:27:04 följande:
    Har ni lyckats räknat ut BF än? Vi får nog vänta tills efter ultraljudet.
    För mig är det ju inga problem att räkna ut det eftersom jag gjort ET och då är  ÄP ägglossningsdagen och sen har jag kört standard standard på FL's räknare (dvs 28 dagar cykel och 14 dagar luteal fas)

    Gjorde du ostimulerat FET? I sådana fall bör du väl kunna räkna den dagen du fick utslag på ÄL testet som Ägglossningsdag, eftersom det bör vara samma sak som ÄP dag vid ett färskförsök, eller är jag ute och cyklar nu?
Svar på tråden 35+ och gravid efter IVF, bf sensommar, höst 2011