• Kusin Knase

    Mirakler sker!

    Detta tar tid att smälta ... Mirakler sker uppenbarligen!


     


    Efter massor av års försök på egen hand, fem ivf:er (mf, utomkveds + en ljuvlig dotter född -07), en adoption (en underbar son, född -09) och närmare 40 år på jorden ska man vara med om detta?!

    På nyårsafton började jag misstänka att det nog trots allt inte var julmaten jag fortfarande mådde illa av ... Jag la ihop alla symtom och fixade till slut fram ett test. På nyårsdagens morgon tog jag det. På monitorn stod klart och tydligt Gravid 3+.

    GALET!!!!! För första gången är jag spontant gravid!   Jag som trodde det var en myt att barn kunde bli till i sänghalmen ...

    Det pinsamma är att vara 40 och inte 15 när man ringer till MVC och bekänner att man inte fattar nånting ... Vadå dagar liksom, vem behöver hålla reda på sånt?! ÄL? Mens?! Va? Jag vet att jag inte har haft mens på hela december men kan inte svara på om jag hade det i november. Lagom pinsamt, hehe.

    Fick ett vul igår och såg ett hjärta som bankade på så hårt att hela den lilla varelsen -- som satt på rätt ställe! -- vibrerade och rörde sig. Underbart!!!

    Herregud, tre barn, hur ska det gå, helt sjukt detta, jag som går på knäna av bara två med en man som jobbar jättejättemycket, och så tätt mellan barnen!! Hjäääääääälp.

    Blandade känslor, minst sagt! Men så HÄFTIGT!!!


    Vår adoptionsbok Längtan till Lillebror går nu att beställa på www.litenupplaga.se/687 !
  • Svar på tråden Mirakler sker!
  • Kusin Knase

    Tack, tack!

    Oj, jag är så yr och vimsig av glädje att jag glömde berätta att de mätte det lilla krypet och satte v 6 + 4 på mig, bf 27 augusti. Får väl se om det blir justerat igen senare ...


    Vår adoptionsbok Längtan till Lillebror går nu att beställa på www.litenupplaga.se/687 !
  • Zeitgeist

    Någon där uppe ville uppenbarligen att du skulle få testa alla varianter :)  Grattis!

  • Mirakel händer

    Stort grattis till er. Vi är ett gift par som oxå har lyckats bli gravida spontant efter över 7 års kämpande med inseminationer och IVF/ICSIer. Vår mirakeldotter dotter föddes 27/6-10. Nu misstänker jag att jag är gravid igen.


    Kim 1995-03-13 & Lina 2010-06-27
  • Bakverk

    Grattis!!!!!!


    Molly kom ut som en raket 31/12-08!!! 1590 gr, 42 cm...
Svar på tråden Mirakler sker!