Vispa grädde nu, äta i morgon?
Ska bjuda på kaka på jobbet, där vi inte har någon elvisp.
Om jag vispar grädde nu, kan jag bjuda på det i morgon då?
Håller den sig fluffig och fräsh? Något jag bör tänka på?
Ska bjuda på kaka på jobbet, där vi inte har någon elvisp.
Om jag vispar grädde nu, kan jag bjuda på det i morgon då?
Håller den sig fluffig och fräsh? Något jag bör tänka på?
Ja du kan vispa den nu! Plasta och ställ i kylen. Rör runt några tag innan den ska serveras bara.
Den kommer inte vara lika välvispad i morgon, men ta med en handvisp och vispa upp den igen på jobbet innan ni ska ha den. Ialafall bättre än att vispa helt för hand. Eller ta med din elvisp dit.
Ah vad bra, det är så sjukt jobbigt att vispa helt för hand. Men då vispar jag den nu. Tack för svaren! :)
Grädden spearera sig ofta om man låter den stå.
Varför inte köpa grädde på burk, är perfekt vid sådana här tillfällen där det av olika möjligheter inte funkar att vispa själv.