• tufia

    Petit-choux för diabetiker, tips på fyllning?

    Inför helgens kalas tänkte jag baka petit-choux till de som är diabetiker.
    Kan någon ge mig tips på en god fyllning? Enbart grädde känns lite snålt!

    Nötter och mandel fungerar ej, p.g.a allergi.

  • Svar på tråden Petit-choux för diabetiker, tips på fyllning?
  • Liquid

    Ha i lite bär i botten? Som hallon eller liknande. På jobbet har vi petit-choux banan, hallon och "vanlig". Bananen innehåller "banansmak" (inte bananskivor) och grädde. Hallon innehåller hallon i botten och sen grädde. Frysta hallon är att rekomendera eftersom det oftast ligger små hallonbitar i botten så man slipper för stora bitar. Och vanlig innehåller vaniljkräm och grädde. Lycka till!

  • Nånting

    Blanda upp grädden med frysta hallon som du mosar till lite, blir fin färg och grädden smakar gott!

Svar på tråden Petit-choux för diabetiker, tips på fyllning?