Petit-choux för diabetiker, tips på fyllning?
Inför helgens kalas tänkte jag baka petit-choux till de som är diabetiker.
Kan någon ge mig tips på en god fyllning? Enbart grädde känns lite snålt!
Nötter och mandel fungerar ej, p.g.a allergi.
Inför helgens kalas tänkte jag baka petit-choux till de som är diabetiker.
Kan någon ge mig tips på en god fyllning? Enbart grädde känns lite snålt!
Nötter och mandel fungerar ej, p.g.a allergi.
Ha i lite bär i botten? Som hallon eller liknande. På jobbet har vi petit-choux banan, hallon och "vanlig". Bananen innehåller "banansmak" (inte bananskivor) och grädde. Hallon innehåller hallon i botten och sen grädde. Frysta hallon är att rekomendera eftersom det oftast ligger små hallonbitar i botten så man slipper för stora bitar. Och vanlig innehåller vaniljkräm och grädde. Lycka till!
Tack! :)
Blanda upp grädden med frysta hallon som du mosar till lite, blir fin färg och grädden smakar gott!