Hållbarhet maränger?
Hej!
Någon som vet hur man bäst förvarar maränger och hur länge de "håller sig"? Jag har använt mig av detta recept: www.tasteline.com/recept/maranger men med citron istället för ättikssprit.
Tacksam för svar!
Hej!
Någon som vet hur man bäst förvarar maränger och hur länge de "håller sig"? Jag har använt mig av detta recept: www.tasteline.com/recept/maranger men med citron istället för ättikssprit.
Tacksam för svar!
Vet inte hur länge de håller sig men vet att de ska förvaras i rumstemperatur & gärna inte i någon plast eller så för blir det fukt mellan maräng & plast så "smälter" marängen.
Ok så den ska inte förvaras i påse menar du?
Plastpåse menar jag då såklart :)
Nej precis, jag skulle göra förbereda en marängtårta en gång. Blev då tillsagd att låta marängen ligga framme..
Plastade man in den i påse eller plastfolie så kunde det bli kondens & då blir marängen mjug/seg, ja att den smälter.
Borde kunna förvaras i någon förpackning som andas.. Marängen man köper i affärer ligger ju i påse..