Vaniljkräm till tårtan??
Vilken ska jag köpa??
Vilken ska jag köpa??
Jag brukar fylla tårtor med en blandning av fast snabbmarsánkräm (kallvispad alltså) och vispad grädde.
Godare än bara grädde och så gör marsánpulvret att det blir en stabil tårta om man ska bygga en princesstårta eller flera lager.
Man kan experimentera med konsistensen och ha i mer pulver tills man är nöjd.
Och nu dör jag för nu är jag smittad av FL-stavning- det heter ju prinsesstårta för bövelen!
ursäkta...
Du kan också koka egen vaniljkräm, kräver lite mer ansträngning men är så mycket godare. Här är Leilas recept:
http://www.recept.nu/1.18048
Bimsan, vilken tur att du kom på ditt misstag.
Ekströms vaniljkräm kör vi när vi gör vanlig tårta. Fast vi blandar dock inte till vaniljkräm utan till marsankräm, för att det ska bli stabilare.
Nu har jag dock snöat in mig på Vaniljkesella och hallon som ett lager istället, och mosad banan på det andra. Så gott :)