• blommanz

    Göra paj dagen före?

    Vi ska ha många gäster på Lördag. Vi ska bjuda på paj. Kan jag göra pajen dagen före och värma upp den på Lördagen?

  • Svar på tråden Göra paj dagen före?
  • Mantrasina

    Japp, det går jättebra! Jag tycker ofta att pajer blir godare dagen efter, så det är bara fördelaktigt att göra så.
    Kom bara ihåg att lägga folie över när du värmer upp den i ugnen så att den inte får för mycket färg!

  • Fridayyy

    Och det kan ta en bra stund innan den är varm helt igenom.

  • La Lola

    Javisst!
    Den blir bara godare av det tycker jag.


    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • She is Me

    Du kan ju göra pajdegen och trycka ut den, och låta den stå i kylen, och förgärdda den samma dag annars.
     Det tror jag blir godast,
    Du kan  grädda den dagen innan med, men om du ska värma upp bara degen så finns det risk att det blir torrt. Gör hela pajen färdig dagen innan, för det tycker jag blir lika gott när man värmer upp den.


    Google is my friend ♥
Svar på tråden Göra paj dagen före?