Kan man frysa Creme Fraiche?
Ja...eller nej?
Eller ja..klart man KAN, men blir de bra?
Ja...eller nej?
Eller ja..klart man KAN, men blir de bra?
Jag gör det ofta. Funkar bra. Frågade personal i kyldisken en gång, som sa att det går bra. Kan bli lite knasig i konsistensen om man serverar kall sedan, men kokar man upp är det som vanligt. Låt gärna tina i kylen.
Där lärde jag mig något nytt! En fråga...kan man frysa det direkt i de burkar man köper det i? Alltså om man ha en oöppnad burk som man märker att man inte hinner använda. Är det bara att slänga den i frysen?
Det är så jag gjort. När jag insett att jag inte kommer hinna använda slänger jag hela burken i frysen. Har köpt asbilligt kortdatum ibland och haft ett gäng i frysen. Bara att ta fram då man behöver.
Riktigt bra att veta! Tack för det!