• fenomena88

    Röra till Västerbottenpaj? r

    Jag ska gifta mig till sommaren och ska försöka göra maten själv. Till förrätt har jag tänkt ha Västerbottenpaj, men skulle gärna vilja ha någon röra till. Jag satte in en tråd om detta på bröllopstorget och fick där ett tips på en ruccula-röra som lät god och som jag ska prova, men jag skulle vilja testa fler. Jag har tänkt att laga en provsmakningsmiddag för min familj i påsk och skulle då vilja ha lite olika alternativ att bjuda på. Har ni några förslag. Det är positivt om röran går att göra en eller gärna två dagar innan och att den inte är för dyr eftersom vi har en knaper budget.

    Om ni sen har något ännu bättre alternativ på förrätt som går att förbereda några dagar i förväg är det oxå välkommet! Glad

     

  • Svar på tråden Röra till Västerbottenpaj? r
  • Bluemint

    Jag håller med om romröran. Vi brukar även ha i finhackad rödlök, persilja och eventuellt lite salt och peppar.

  • Tinko

    Jag brukar göra nån slags skagenröra till västerbottenpaj.
    Creme fraiché, majonnäs, rödlök, salt o peppar, citronsaft, dill och räkor typ

  • fenomena88

    Båda låter väldigt goda, de ska jag testa.
    Kan man göra romröran en dag i förväg, eller blir den väldigt rinnig då? 

  • Bluemint
    fenomena88 skrev 2011-03-21 13:32:12 följande:
    Båda låter väldigt goda, de ska jag testa.
    Kan man göra romröran en dag i förväg, eller blir den väldigt rinnig då? 
    Jag skulle nog ha blandat i ordning allt förutom just romen. Den är nog bäst att ha i samma dag.

    Åt för övrigt västerbottenpaj i lördags med en aioli till och det var också riktigt gott.
Svar på tråden Röra till Västerbottenpaj? r