• tahira

    Lammfärs. That's it. Inga ägg. Kan man göra biffar?

    Okej. Jag har nästan aldrig lagat biffar och när jag gjort det har jag haft ägg. Kan man göra det utan? Jag har lammfärs och lök och vitlök och mjöl (?) och nästan allt annat som jag kan tänka mig skulle kunna vara till nytta. Hur skall jag göra? Vad skall jag göra?

    (Klockan är runt åtta här, sen är jag inte med att tänka på middagsmat )


  • Svar på tråden Lammfärs. That's it. Inga ägg. Kan man göra biffar?
  • puss

    men stek den bara, med vitlök och salt och lite rosmarin.


    up yours
  • Thursday

    Jag gör bara små bollar av lammfärs, vänder dem i lite mjöl blandat med salt och peppar och steker dem i lika delar smör och olivolja. Blir finfint det, med bröd och tzatziki till.

  • tinis77

    Blanda färsen med lök, vitlök, kryddor och lite creme fraiche om du har. Forma som järpar och kör i ugnen på 225 grader tills de är klara. Jättegott med klyftpotatis och tzatziki. Så gör jag ofta och de ramlar inte isär.


    *Alexander 9/9-05 * Hampus 30/9-08* Isabell 8/1-10* martinas.myshowroom.se/
  • SilverLadyG

    ströbröd+lite mjölk+mjöl kan hålla ihop den.

Svar på tråden Lammfärs. That's it. Inga ägg. Kan man göra biffar?