Hur kaloriberäkna restaurangmat?
Undrar lite hur jag ska kunna kaloriberäkna maten när jag äter ute - vet ju ingenting om restaurangers tillagningsmetoder rent generellt.
Jag är med i Viktklubb.se så alla kalorier ska noteras...
Ikväll ska jag ut och käka och det är favoriträtten som ska beställas; Frästa Tigerräkor till förrätt och Lamb racks med vitlöksfräst spenat och exotiskt fruktsallad.
Jättebra varmrätt, och kalorisnål om jag hade tillagat den hemma men restauranger snålar nog inte med olja och margarin så hur mycket bör jag rimligtvis lägga till i beräkningen? Det är väl främst fett som jag får lägga till...
Tycker att det är fantastiskt lätt och roligt med Viktklubb men det blir ju lite svårt när jag inte riktigt vet hur man ska beräkna restaurangmat, även om jag väljer hälsosamma alternativ.
Sedan får väl en eventuell efterrätt gå på bonuskalorier