• Trinity78

    Problem med danskt recept

    Jag tittade på Det söta livet som går på SVT och blev så sugen på den vita chokladmoussen med kaffedoppade savoiardikex. Jag provade att göra detta två gånger men trots att jag följde receptet till punkt och pricka, så blev det katastrof! När jag försökte vända ner äggvitorna i chokladsmeten så skar det sig båda gångerna. Chokladsmeten var rumsvarm så det kan inte varit det. Nån som kan hjälpa mig med att hitta felet? www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/uds_4/20100310140323.htm


    Reproductively challenged
  • Svar på tråden Problem med danskt recept
  • Trinity78
    She is Me skrev 2011-04-22 17:42:31 följande:
    Var äggvitorna oxå rumsvarma?
    Japp.
    Reproductively challenged
  • Thursday

    Begriper du receptet så att de faktiskt gjort som det står? Spontant är det ju inget konstigt med det.

  • Trinity78
    Thursday skrev 2011-04-22 17:48:23 följande:
    Begriper du receptet så att de faktiskt gjort som det står? Spontant är det ju inget konstigt med det.
    Ja, jag såg det när det gick på SVT med svensk text
    Reproductively challenged
  • Trinity78
    She is Me skrev 2011-04-22 18:39:53 följande:
    Och ingen kall skål heller då :)
    Nej, ska man ha det? Ska inte alla ingredienser vara samma temperatur?
    Reproductively challenged
Svar på tråden Problem med danskt recept