Såhär såg mitt matschema ut på min tidigare arbetsplats där tempot var lugnare:
05.15 Frukost, oftast fil med flingor
07:30 Frukost 2, gröt eller flingor, detta för att inte vakna och vara hungrig efter ett par timmar.
När jag vaknade, allt från 14 till 17: En macka/gröt eller ngt annat.
19.30: Middag, vanlig mat.
23.30: Fika, en smörgås, yoghurt, frukt eller liknande.
Mest frukostmat för min del, men det beror på att jag lätt bli illamående när jag försöker äta annat under nattjobb. Försökte hålla mig till att inte äta efter 24.00 och inte före 05.00 för att låta magen ha en hyfsat normal viloperiod.
Nu ser mitt matschema ut såhär när arbetstempot är lite högre:
08:00: Frukost; fil och müsli
När jag vaknar: En smörgås eller annan frukostmat.
19:00: Middag, vanlig mat
01:00-03:00 Fika, smörgås när tillfälle finns
Magen blir dock väldigt konstig av nuvarande schema.
Arbetstiden är 21-07
Jag vänder på dygnet genom att försöka hålla mig vaken ett par timmar extra dagen innan och sova ett par timmar extra på morgonen. Sedan är jag väldigt trött efter första natten och sover gott, sedan är det fixat. Då är det värre att vända tillbaka på dygnet när man är ledig... hopplöst enl. mig!