• Snakeheart

    Frysa in Blodpudding?

    Hejsan där!
    Har nyligen åter blivit aktiv här på fl, efter ett längre (oplanerat) uppehåll. Trevligt att ser Er igen... men nåja, åter till saken.
    Har idag stekt Blodpudding för första (jojo, har aldrig gilla blodpudding förr) gången, men det blev över. Undrar, därav, så smått... går det bra att frysa in och värma igen eller är det en av de rätter man inte ska återvärma? Chansar på att någon som är online kan svara (vore ju inte direkt omöjligt  ). Tack på förhand! /Emmylou
    '
    Skrattande


    Jag har skaffat plus (för första gången, så tacksam för alla tips & hjälp )
  • Svar på tråden Frysa in Blodpudding?
  • Snakeheart
    Lena skrev 2011-07-24 19:04:52 följande:
    Det går jättebra att frysa och värma igen.
    Tack så Hjärta-ligt! Då gör jag det... Kram och ha en trevlig kväll!
    Jag har skaffat plus (för första gången, så tacksam för alla tips & hjälp )
Svar på tråden Frysa in Blodpudding?