KLADDKAKA - dubbelrecept fast lika kladdig?
Jag vill göra en riktigt kladdig kladdkaka. Min fråga är om man kan göra ett dubbelrecept och fortfarande få den att bli lika kladdig? Hur länge ska den vara i ugnen då?
Jag vill göra en riktigt kladdig kladdkaka. Min fråga är om man kan göra ett dubbelrecept och fortfarande få den att bli lika kladdig? Hur länge ska den vara i ugnen då?
Är nog bättre att göra två. Om du gör dubbel, så bli den ju högre och då blir den kladdig i mitten men hårdare runt om.
håller med, gör 2 istället.
Jag har en form som är lite större än normalt och gör alltid en och en halv sats, har den inne någon minut extra, men inte mer. Och den är KLADDIG !!! Precis som jag vill ha den.
Mitt recept har jag nu insett är lite större, tjockare än vanliga kladdisar och den blir verkligen kladdig varje gång (men som med alla kladdkakor så måste man ju vara med på slutet så att det blir precis rätt )
Testa det om du vill http://louisespis.blogspot.com/2009/02/fika.html