Vad bör vi tänka på: Starta catering/restaurang
Vi har planer på att starta en catering/restaurang, vad bör vi tänka på gällande tillstånd, kostnader, ev obligatoriska utbildningar osv osv?
Har gjort en budget och använt denna kalkyl,https://www.verksamt.se/portal/web/guest/driva/anvandbara-verktyg/rakna-ut/din-skatt är det något den utelämnar i form av skatter osv?
Vad för utgifter bör vi tänka på? Har nu räknat in:
Hyra
Marknadsföring (vilken summa är rimlig?)
bilavbetalning
Bilbränsle
el
VA
telefon
Försäkringar
Mat + något att ha den i
Köksutrustning + verktyg
Har säkert missat något
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-09 08:54
Hade tänk oss HB eller enskild firma, vad föredrar ni?
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-10 18:41
Någon som kollat länken och vet om den är "komplett" med skatter osv?