Kinya skrev 2011-09-15 13:13:42 följande:
Om du inte har så många ingredienser hemma så brukar fisk bli rätt gott om man kokar den i fiskbuljong eller om man gör små folieportionspaket med fisken, dill, citron eller vad man nu har hemma och kokar paketen. I samma gryta som man kokar foliepaketen kan man koka potatisen. Det blir färdigt ungefär samtidigt också.
Foliepaket var en bra ide! Det är sånt som jag funderar på ibland, men aldrig tänker på när jag väl ska laga mat!
Och smidigt att det går att koka tillsammans :)
sylse skrev 2011-09-15 13:29:01 följande:
Annars så kan du lägga torskfilén i salt o pressa citron över en stund innan du ska göra den iordning.
Lägg hackad purjolök tomater i en form lägg på fisken ha på lite citron peppar. (Jag använder santa Marias limepeppar.) Pressa över citron salt. lägg på ett par smörklickar på fisken in i ugn på 225 grader.
Det får bli en blandning av dessa två, citron, dill, salt, ev lite tomat eller en klick tomatpure kanske, och så på med en klick smör och ner i potatisgrytan! Tack för era förslag! :D Alltid kul med lite ny inspiration!!